Karnov Group Denmark A/S
Sankt Petri Passage 5
1165 København K
Telefon: 33 74 07 00
Fax: 33 12 16 36
post.dk@karnovgroup.com
CVR-nummer: 10 36 19 90
Ved registrering accepterer du at modtage information pr. e-mail fra Karnov Group A/S. Du kan til enhver tid frabede dig yderligere information.
FSR's nye formand:
- Her er revisorbranchens største udfordringer
"Her er revisorbranchens største udfordringer"

Af Marianne Bom,
Kommunikationsbureauet Publicér

FSR's nye formand:
Følg os på LinkedIn
Den nye formand for FSR – danske revisorer hedder Jens Otto Damgaard. Han er partner i PwC og har fulgt regnskabs- og børsområderne tæt gennem sin karriere. Læs i dette interview, hvilke udfordringer branchen ifølge den nye formand står overfor.

Tillykke med formandsposten. Du har hidtil været næstformand, så du kender bestyrelsesarbejdet godt. Men nu er det altså dig, der står i spidsen for de danske revisorer, som reviderer 180.000 regnskaber om året og er med til at præge mange samfundsanliggender og virksomheder. Hvad tænker du om den opgave, du nu kaster dig ud i?

"Jeg er meget glad for og stolt af at få den, for det er en vigtig opgave. Jeg opfatter faktisk revision som en vigtig samfundsmæssig funktion, fordi vi tilfører noget troværdighed til det, vi påtegner, og det, vi gennemgår. Det arbejde udgør fundamentet for vores position som offentlighedens tillidsrepræsentant."
Læs resten af artiklen
Få hele artiklen sendt direkte til din e-mail. Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at skrive din e-mailadresse i boksen nedenfor. Så modtager du et link til artiklen i din indbakke.
Artiklen udgives i Revision & Regnskabsvæsen nr. 6, der udkommer 4. juni.

Læs mere om tidskriftet Revision & Regnskabsvæsen her

Du kan læse artiklen allerede nu. Skriv din e-mail adresse i boksen til venstre og klik "Ja tak", så modtager du artiklen om Jens Otto Damgaard allerede i dag.

Du accepterer samtidig at modtage nyheder Karnov Group via e-mail. Du kan til enhver tid frabede dig dette igen.Jens Otto Damgaard
Partner i PwC, formand for FSR - danske revisorer
Del artiklen på LinkedIn